Čtvrtek – tradiční ZOO a Mýdlový princ

Poslední den bývá už pár let na programu ZOO. Po náročném programu si před odjezdem aspoň trošku odpočineme. Žádný zrychlený přesun, žádné muzea, žádné stání.

Ráno jsme nejdříve zamířili do tropického skleníku Fata Morgana. Měli jsme štěstí, zrovna se líhli tropičtí motýli. Lítali kolem nás a občas si na nás dokonce sedli. To bylo překvapení!

Potom jsme sešli doluů, do ZOO. Naši oblíbenou hru jsme tentokrát nehrály. Jednak je nás hodně a taky chápání pokynů jsme moc nezvládli. Z toho důvodu jsme zvolili jinou alternativu. Koho uvidíme na lavičce s mobilem v ruce získá mínusové body do soutěže. Možná proto jsme žádný nemusely udělit. Body jsou potřeba. 

Po večeři vyrážíme na muzikál ” Mýdlový princ” do divadla Brodway. Nevíme, co od toho máme čekat , ale je to výborné. Jednoduchý děj s výbornými písničkami. Hraje tam Martin Dejdar, Aleš Háma, Jitka Schneiderová… Zase je to výborný zážitek! Herci z televizních seriálů takhle blízko a naživo!

Vracíme se na hotel. Uklidit pokoje, pokusit se sbalit kufr a pořádně se vyspat. 

Za ten týden jsme nachodili přes 103 000 kroků, což je kolem 60 km. Jsme unavení, bolí nás nožičky, ale klidně by jsme tu ještě zůstali.  Ale nebojte se rodičové, my Vám ty zlatíčka přivezeme.

 

foto dne:

Předchozí

Následující

Archivy