SAH poprvé koncertoval v Opavě – a úspěšně!

Na nečekané pozvání agentury zařizující akce v OC Breda – Weinstein v Opavě SAH zareagoval ihned pozitivně. Už několik let se SAH snažil dostat na opavskou hudební scénu a nakonec se to stalo formou oficiálního pozvání z míst, odkud to nikdo nečekal. Pro nás bylo víc než milé, že jsme se mohli zúčastnit a přispět onou pomyslnou troškou do mlýna.

Na nečekané pozvání agentury zařizující akce vOC Breda – Weinstein vOpavě SAH zareagoval ihnedpozitivně. Už několik let se SAH snažil dostat na opavskou hudební scénu a stejně jako vpřípaděLapků zDrakova se to nakonec stalo formou oficiálního pozvání zmíst, odkud to nikdo nečekal.
Rozsvěcení vánočního stromku je akce tradičně u nás oblíbená a spojená skulturou. Pro nás bylo vícnež milé, že jsme se mohli zúčastnit a přispět onou pomyslnou troškou do mlýna. Ta „troška“ byly dva výstupy v 15:00 a v 17:30, během kterých SAHisté nejdříve předvedli své tradiční multižánrové zaměření a pak zakončili krásnou sérií vánočních skladeb. Že se SAH opravdu hodně líbil potvrdil fakt, že si lidé na konci vymohli přídavek – vánoční skladba T.Kočka „Hej hej koleda“ slavila veliký úspěch a lidi roztleskala a rozezpívala. Náročnou, narychlo zorganizovanou a bez pravidelné hudební přípravy neproveditelnou akci SAH zvládl skvěle i díky neskutečně ochotné a obětavé podpoře rodičů, kterým opět moc a moc děkuji za pomoc. 

text a foto: Martin Kopeček

Archivy