Pozvánka na třídní schůzky

Vážení rodiče, zveme vás, spolu s vašimi dětmi, na třídní schůzky, které se budou konat na naší škole 11. dubna 2019. Konzultovat s vyučujícími můžete od 15:30 do 18:00 hod. Opět si schůzku můžete naplánovat přes rezervační systém, který by měl zabránit dlouhým frontám před třídami a umožnil vám domluvit si konzultaci s učitelem na určený čas. Návod na rezervaci najdete v článku.

Vážení rodiče pro nadcházející třídní schůzky opět můžete použít rezervační systém, který by měl zabránit dlouhým frontám před třídami a umožnil vám domluvit si konzultaci s učitelem na určený čas.

Rezervaci lze provést v účtu Edupage jen na PC. V levém menu stiskněte ikonu Komunikace, z nabídky vyberte ikonu Konzultační hodiny. V daném dni (11.4.) stiskněte červené tlačítko Rezervovat konzultaci. Učitele si vyberete modrým tlačítkem + chci se zapsat i k jiným učitelům. Označte, o které učitele máte zájem a stiskněte zelené tlačítko Vybrat. U každého učitele si vyberte čas konzultace klikem na zelené políčko rozvrhu. Po ukončení volby klikněte na zelené tlačítko Hotovo.

Před třídními schůzkami se na čas své rezervace stejným způsobem můžete podívat.

Pokud by jste s rezervací měli problém, obraťte se na třídního učitele nebo na vedení školy. Rádi vám pomůžeme.

Při konzultačních schůzkách bychom rádi upřednostnili model setkání: učitel – žák – rodič.

Těšíme se na vás.

Karel Handlíř

Předchozí

Archivy