Lyžařský kurz ŠD

Den I.

Včera se děti ze školní družiny vypravily vstříc dobrodružství na lyžařský kurz, který tradičně pořádá firma FUN-LINE pro.

Přes občasnou nepřízeň počasí jsme se mohli těšit i ze sluníčka a podmínky pro lyžování byly velmi dobré.  Zdatnější lyžaři se dostali hned na pomu, na které jeli někteří poprvé. Všechny děti zvládly první den na výbornou a všechny je moc chválíme. Těšíme se na další dny.

Den 2.
Dnes nám sluníčko přálo celé odpoledne. Všechny děti si dnešní lyžování chválily a my zase musíme pochválit je. Od včerejška udělaly obrovský kus práce. Snowboarďáci si dnes osvojili jízdu na vleku a skupina sluníček sjíždí kopec samostatně v pluhu i obloučky. Naše top družstva jsou podle paní instruktorky jedna z nejlepších, která kdy viděla. Těšíme se na zítra 😁.
Den 3.
Dnešním dnem jsme se ocitli přesně v polovině našeho kurzu. Na všech dětech je každodenní trénink již velmi znát. Úsměv střídá nadšení a to je pro nás rozhodující.
Trénujeme na páteční slalom, na který srdečně zveme i rodiče.
V pátek 14.2. ukončily děti ze školní družiny lyžařský kurz na Vraclávku, a to slalomovým závodem, kde se utkaly celkem 3 skupiny (snowboardisté, lyžaři – chlapci a děvčata ). Výsledky byly velmi těsné a v některých případech i překvapivé.
Snowboardisti:
1. místo – Fanda
2. místo – Pája, Majda
3. místo – Aďa
Lyžaři (chlapci):
1. místo – Ondra
2. místo – Kryštof
3. místo – Jirka
Lyžaři (děvčata):
1. místo – Kája
2. místo – Aďa
3. místo – Ema
My všem zúčastněným, hlavně pořadatelům a instruktorům děkujeme, a zároveň doufáme, že si to s námi také užili. Budeme se těšit na děti opět příští rok.

Další fotky

Archivy