Lyžařský kurz ŠD

Minulý týden jsme se s dětmi ze školní družiny vydali na třídenní lyžařský kurz, který má na naší škole dlouholetou tradici. Již přes více než deset let jezdíme s dětmi pravidelně na tyto lyžařské kurzy, pořádané firmou FUN – Line s.r.o., ze kterých se vracíme všichni vždy s úsměvem a spokojeni.

Tento rok jsme trochu bojovali s nepříznivými podmínkami a počasí nám od začátku února nepřálo, přesto všechno jsme rádi, že se lyžařský kurz nakonec uskutečnil v lyžařském areálu Kopřivná. Na svah se tak mohlo vrhnout 48 pokročilých lyžařů, kteří si během třech dnů vypilovali naplno své lyžařské dovednosti v dopoledních i odpoledních hodinách.

Pokročilost v jednotlivých skupinách byla opravdu vyrovnaná, nasazení také, vysmáté obličeje toho byly důkazem, no a bolavé nožky po výkonu taktéž :-). Víte, jaká je to úleva sundat si lyžáky po čtyřhodinové jízdě? Prý obrovskááááááá :-)…..

My jsme rádi, že se lyžařský kurz líbil, že se nikomu nic nestalo, že se našlo i to, co se neztratilo a že máme šikovné rodiče, kteří děti vedou k pohybu a vzorně je připravují.

Příští rok se na Vás všechny budeme opět těšit a doufat v obrovskou sněhovou nadílku.

Děkujeme Vám.

Blanka Šrubařová, Hana Tabachová

 

Archivy