Žáci na turnaji Mikroregionu Krnovsko ve stolním tenise

Naši žáci se úspěšně zúčastnili tří turnajů  Mikroregionu  Krnovska ve stolním tenise. Konali se v Lichnově, Holčovicích a poslední v Krnově. Podle umístění v těchto turnajích se postupuje na okresní finále v Osoblaze, kde se utkají se zástupci z ostatních škol mikroregionu.

Naši žáci se úspěšně zúčastnili tří turnajů  Mikroregionu  Krnovska ve stolním tenise. Konali se v Lichnově, Holčovicích a poslední v Krnově. Podle umístění v těchto turnajích se postupuje na okresní finále v Osoblaze, kde se utkají se zástupci z ostatních škol mikroregionu. Do tohoto projektu jsme se pustili poprvé. Jako organizátora mě mile překvapilo chování hráčů všech tří škol na turnajích. Rychle se seznámili a bavili se mezi sebou bez ohledu na to, kdo koho porazil či jak si v turnaji stojí. Bylo to velmi povzbuzující.

Za naši školu na turnajích hráli finalisté školního kola pingpongu Radek Křižan, Daniel Choma, Alexandr Tichavský a Petr Frank. Všichni čtyři do toho dali všechno a zaslouží pochvalu za pěknou reprezentaci. Vzhledem k tomu, že naši hráči byli o 2 – 3 roky mladší než jejich soupeři, nedávali jsme si naděje ani na vítězství jednotlivců, natožpak postup. Při prvním turnaji jsme získali jen jednu výhru. Ale naši hráči se během těch tří týdnů neuvěřitelně zlepšili. Při domácím turnaji získali Radek Křižan a Daniel Choma každý po třech výhrách ze čtyř zápasů. Gratuluji jim a držím všem hráčům pěsti do finále.

Text a foto: M. Kopeček

Archivy