Pohádkový svět loutek

Loutkový soubor Krnováček, který se stal neodmyslitelnou součástí fungování Střediska volného času Méďa, uspořádal u příležitosti 60. výročí založení souboru výstavu pod názvem „Pohádkový svět loutek“. Děti z naší školní družiny si tuto příležitost nenechaly ujít a navštívily Flemmichovu vilu, kde pro ně byla přichystaná komentovaná prohlídka se spoustou zábavných aktivit.

Loutkový soubor Krnováček, který se stal neodmyslitelnou součástí fungování Střediska volného času Méďa, uspořádal u příležitosti 60. výročí založení souboru výstavu pod názvem „Pohádkový svět loutek“. Děti z naší školní družiny si tuto příležitost nenechaly ujít a navštívily Flemmichovu vilu, kde pro ně byla přichystaná komentovaná prohlídka se spoustou zábavných aktivit.

Děti si prohlédly scény známých pohádek, dozvěděly se zajímavé informace z historie souboru, vyzkoušely si vodění loutek a zhlédly krátkou ukázku z hudebního představení. Děti si také mohly podle předlohy nakreslit loutku, která je nejvíce zaujala, a šikovní malíři zvládli namalovat dokonce celou pohádkovou scénu. Dětem se výstava velmi líbila. Krnováčku přejeme hodně tvořivých nápadů a těšíme se na nové pohádky, které si pro malé diváky připraví.

Předchozí

Následující

Archivy