Čtení mění dětem životy

Rádi bychom touto cestou pozvali všechny rodiče a zároveň širokou veřejnost na seminář, který se uskuteční u nás ve škole v Pondělí 2. 12. od 16:00 – 17:00. Tuto akci pořádá organizace Celé Česko čte dětem.

Rádi bychom touto cestou pozvali všechny rodiče a zároveň širokou veřejnost na seminář, který se uskuteční u nás ve škole v Pondělí 2. 12. od 16:00 – 17:00.
Tuto akci pořádá organizace Celé Česko čte dětem,která vznikla v roce 2006. Během sedmi let své působnosti se organizace zaměřuje na podporu čtenářské gramotnosti dětí a mládeže, ale také na propagaci hodnotné literatury a budování pevných vazeb v rodině prostřednictvím společného čtení.

Více o této akci a neziskové organizaci se můžete dozvědět na jejich internetových stránkách www.celeceskoctedetem.cz, kde zároveň najdete i formulář, který musíte vyplnit, pokud se chcete semináře zúčastnit. (Informace o tomto semináři najdete na jejich stránkách v pravém modrém pruhu. Jedná se o druhou událost. Pokud si událost otevřete, najdete zde i odkaz na registraci.)

Registrace je nutná, neboť pro návštěvníky jsou nachystány dárkové tašky s propagačními materiály. Rodiče s sebou mohou vzít i děti, pro které bude připravené loutkové divadlo.

Předem se těšíme na Vaši návštěvu

Archivy