SAH zahrál navzdory vichřici

Některá vystoupení SAHu již začínají být tradiční, jako například na vánočních trzích Města Albrechtice, kam se SAH vrátil přesně po roce a stejně jako loni vystoupil i s pěveckým sborem místní základní školy, který vede paní učitelka Veronika Glötzerová.

Některá vystoupení SAHu již začínají být tradiční, jako například na vánočních trzích Města Albrechtice, kam se SAH vrátil přesně po roce a stejně jako loni vystoupil i s pěveckým sborem místní základní školy, který vede paní učitelka Veronika Glötzerová.

Kvůli nepříznivému počasí, prudkému větru z hor, byla celá akce přesunuta z náměstí do tělocvičny ZŠ Města Albrechtice, což vánoční atmosféru nijak nenarušilo a muzikantům SAHu naopak velmi pomohlo. Loni nám v mrazu na náměstí vypovídaly nejen nástroje, ale i prsty na rukou, zatímco letos jsme pěkně v suchu, teple a slušivé sálové obuvi mohli bez problémů předvést, co umíme. Premiéru měly hned tři písničky, Nothing Else Matters od kapely Metallica, tradiční, nicméně námi nikdy předtím nehraná Tichá noc od skladatele Franze Grubera a svižná irská lidovka Drunken Sailor, kterou si jako zpěváci před početným obecenstvem usazeným na tribunách tělocvičny naprosto skvěle střihli Šimon MíčekAleš Bažo (a jak podotkl náš pan ředitel, jako skuteční opilí námořníci).

Jiří Šiffner a Martin Kopeček

Archivy