… máme rádi zvířata, protože…

se zpívá v jedné písničce. My máme rádi zvířata. Pomáhám tím, že lesním zvířátkům sbíráme kaštany a žaludy na zimu. Tuto středu jsme nasbírali více než 7 velkých pytlů (převážně kaštanů). Pro velký zájem uspořádá žákovský parlament 1. stupně a vedení Školní družiny ještě jeden sběrný den a to opět ve středu 8. 10. 2014 na paviloně B ráno od 7,20 hodin.

se zpívá v jedné písničce. My máme rádi zvířata. Dokazujeme to alespoň tím, že stavíme v zimě budky ptáčkům a zavěšujeme jim potravu na stromy nebo naplňujeme misky na zahradách a balkonech. Ale také pomáhám tím, že lesním zvířátkům sbíráme kaštany a žaludy na zimu. Tuto středu jsme nasbírali více než 7 velkých pytlů (převážně kaštanů).

Pro velký zájem uspořádá žákovský parlament 1. stupně a vedení Školní družiny ještě jeden sběrný den a to opět ve středu – 8. 10. 2014 na paviloně B ráno od 7,20 hodin pro děti ve Školní družině do 7,55 hodin pro ostatní děti. Pro „sběrače“ jsme připravili omalovánky lesních zvířat.
Nakreslete Vy nám, jak pomáháte zvířátkům doma, ve škole, s kamarády, s babičkou a dědečkem … Rádi bychom z Vašich obrázků uspořádali výstavku. Kromě sbírání také kreslete nebo malujte jakýmkoliv způsobem. Práce odevzdejte parlamenťákům do konce měsíce října. Těšíme se.
A děkujeme všem, kteří pomáháte …

Malí parlameťáci, Bokischová L.

Archivy