Netradiční olympijské hry ŠD

Již po třetí se letos konaly „Netradiční olympijské hry ŠD“. Letos jsme se vydali do Lichnova. Protože už bylo pěkné počasí, tak jsme soutěžili venku na hříšti. Děti závodily například v těchto disciplínách: skok snožmo z místa s batohem na zádech, skok do dálky, běh na tři sta metrů, upevňování kolíčků na prádlo…

Již po třetí se letos konaly „Netradiční olympijské hry ŠD“. Letos jsme se vydali do Lichnova. Protože už bylo pěkné počasí, tak jsme soutěžili venku na hříšti. Děti závodily například v těchto disciplínách: skok snožmo z místa s batohem na zádech, skok do dálky, běh na tři sta metrů, upevňování kolíčků na prádlo, hod kriketovým míčkem, slalom s floorballovou hokejkou a papírovou kouli … No bylo to náročné, ale všechny to moc bavilo. Pro děti bylo nachystáno spoustu dobrot, pití a dokonce jim i grilovali párky a maso. Sebou jsme měli holky ze zumba kroužku, které nám fandily. Moc děkujeme.

Nakonec jsme byli čtvrtí a to pouze o jeden bodík. Děti to moc mrzelo, ale to vůbec nevadí, protože byly úžasní! Převzali jsme štafetu – symbol NOH ŠD – velké dřevěné sluníčko, protože příští školní rok je pořádáme my na naší škole. Tak už se moc těšíme a budeme hodně trénovat, abychom je porazili!!
Všem zúčastněným sportovcům a holkám ze zumby moc děkuji za reprezentování naší školy.

Text a foto: Miluše Košinarová

Archivy