Seznam žáků vybraných na zahraniční jazykově vzdělávací pobyt

V příloze tohoto článku zveřejňujeme seznam žáků, které jsme na základě vašich přihlášek a stanovených kritérií, vybrali pro účast na zahraničním jazykově vzdělávacím pobytu v Londýně. Znovu chceme připomenout, že se jedná o přípravné práce. V prvním kole vyhlášení výsledků (11.6.) naše škola, i když splnila podmínky přijatelnosti, podporu nezískala

V příloze tohoto článku zveřejňujeme seznam žáků, které jsme na základě vašich přihlášek a stanovených kritérií vybrali, pro účast na zahraničním jazykově vzdělávacím pobytu v Londýně. Znovu chceme připomenout, že se jedná o přípravné práce. V prvním kole vyhlášení výsledků (11.6.) naše škola, i když splnila podmínky přijatelnosti, podporu nezískala. Zájem o tento program byl veliký a  MŠMT  jedná o navýšení alokované částky, je tedy možné, že naše žádost bude dodatečně přijata.

Proto budeme v přípravě pokračovat. Vybraní žáci a pětice náhradníků dostanou dotazník, který prosíme do 26.6. odevzdat v kabinetu AJ.

Vybraným žákum gratulujeme. Ostatním oznamujeme, že i v budoucnu se budeme ucházet o projekty, které umožní výjezdy našich žáků do zahraničí. Kriteria budou velmi podobná.

Seznam vybraných žáků a náhradníků

Dotazník pro vybrané žáky

text: Karel Handlíř

Archivy