Netradiční olympiáda ve ŠD

Tak děti dneska jsme tu naposledy a tak si spolu užijeme pěkné odpoledne plné zábavy a soutěžení….tak se praktikantky SPgŠ rozloučily s dětmi ze 4. oddělení ŠD. Pro děti připravily celkem šest úkolů, které musely splnit. Nad některými musely hodně popřemýšlet, protože otázky byly záludné.

Tak děti dneska jsme tu naposledy a tak si spolu užijeme pěkné odpoledne plné zábavy a soutěžení….tak se praktikantky SPgŠ rozloučily s dětmi ze 4. oddělení ŠD. Pro děti připravily celkem šest úkolů, které musely splnit. Nad některými musely hodně popřemýšlet, protože otázky byly záludné, no třeba vzpomenout si v časovém limitu na všechna jména jejich praktikantek, které je půl roku pravidelně každý čtvrtek navštěvovaly.

A nebo vyjmenovat aspoň pět jmen na zadané počáteční písmeno. Ale nejen hlavičku si děti potrápily, musely i ukázat, jak jsou obratní, přejít dráhu s míčkem na lžíci a nebo trefit všechny kuželky není pro všechny úplně tak jednoduché. Docela hodně legrace bylo u oblékacího závodu a zase pro změnu si musely namáhat hlavičky u dvou osmisměrek.
A protože děti v naší družince jsou moc šikovné, všechny úkoly zvládly a nakonec je čekala sladká odměna a zasloužená medaile.

Text a foto: Okapalová L.

Archivy