Volejbalová Orlice odstartovala turnaje v minivolejbale

Volejbalový oddíl Slezská orlice z. s. zorganizoval první otevřený turnaj v minivolejbalu pro místní i okolní děti 19. 11. 2016 na hale ZŠ Krnov Janáčkovo náměstí 17. Zúčastnili se hráči z Krnova i z jiných okolních vesnic a měst. Turnaj se vydařil nad očekávání a děti si odnesly nejen ceny a diplomy, ale hlavně skvělý pocit z dobře odvedeného výkonu.

Volejbalový oddíl Slezská orlice z. s. zorganizoval první otevřený turnaj v minivolejbalu pro místní i okolní děti 19. 11. 2016 na hale ZŠ Krnov Janáčkovo náměstí 17. Zúčastnili se hráči z Krnova i z jiných okolních vesnic a měst. Turnaj se vydařil nad očekávání a děti si odnesly nejen ceny a diplomy, ale hlavně skvělý pocit z dobře odvedeného výkonu.
Minivolejbal je nejlepší varianta pohybové aktivity pro děti, které se chtějí dostat do kontaktu s míčem. Je ideální pro začátečníky i pokročilé. Děti jsou rozděleny do kategorií podle výkonnosti a jsou losem přiřazeny do týmů po dvou až třech lidech. Herní systém je postaven tak, aby se všichni dostali do hry a měli šanci na vítězství. Neexistuje, že by se někdo kvůli výkonnosti či tomu, že je teprve začátečník, do hry nedostal. Na turnaji v Krnově se přesně tohle podařilo. Hráli všichni a pořád, na medailové pozice dosáhli ve své kategorii ti opravdu nejlepší a nikdo nebyl nucen sedět na lavičce a dívat se, jak šikovnější hrají. Další turnaj proběhne na hale ZŠ Krnov Janáčkovo náměstí 17 dne 28. 12. 2016 a je otevřen každému, kdo se chce o prázdninách pobavit a zahrát si. Stačí se přihlásit, poplatek je 30,-.

Tréninky probíhají v pondělí a ve středu na hale ZŠ Krnov Janáčkovo náměstí 17 v čase 15:00 – 16:30. Volejbal je hodně levný sport – platí se pouze 400,- na půl roku. Přihlásit se můžete na 776463261 či na emailu [email protected]

Archivy