Čtvrté třídy na Policii

Ve čtvrtek 8. 12. 2016 navštívili žáci 4. tříd Policii ČR. Nelekejte se – nejednalo se o žádný trestný čin. Společně jsme se vydali na přednášku týkající se dopravní tématiky, která se konala právě na Obvodním oddělení Policie ČR na Albrechtické ulici.

Ve čtvrtek 8. 12. 2016 navštívili žáci 4. tříd Policii ČR. Nelekejte se – nejednalo se o žádný trestný čin. Společně jsme se vydali na přednášku týkající se dopravní tématiky, která se konala právě na Obvodním oddělení Policie ČR na Albrechtické ulici. Po příchodu jsme se přesunuli do připravené místnosti a beseda mohla začít.
Celým programem nás provázela paní policistka Pavla Jiroušková se svou kolegyní. Během přednášky odpovídali žáci na záludné otázky, připomenuli si důležité značky, zhlédli naučná videa či si vyzkoušeli dopravní situace na křižovatkách, roli chodce, roli cyklisty a právo přednosti na křižovatce bez dopravních značek.
Na závěr vypracovali žáci společný závěrečný test, ve kterém si prověřili své znalosti. Jako malou upomínku dostal každý pexeso s dopravními značkami.

Děkujeme za přednášku – všechny tyto poznatky upotřebíme na jaře, až budeme plnit průkaz cyklisty a prakticky vše zkoušet na dopravním hřišti.

 

Třídy 4.A, 4.B, 4.C.

Archivy