Básnění se nám vydařilo i v okresním kole

V pondělí 20. března se utkali naši recitátoři s interprety dalších škol našeho okresu. Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích, včetně nulté pro nejmladší účastníky. Naši školu reprezentovalo 10 odvážlivců, kteří se určitě neztratili.

V pondělí 20. března se utkali naši recitátoři s interprety dalších škol kraje. Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích, včetně nulté pro nejmladší účastníky. Naši školu reprezentovalo 10 odvážlivců, kteří se nejdříve spolu se všemi ostatními rozmluvili a rozdýchali ve velkém sále SVČ Méďa a poté se odebrali na svá pomyslná pódia, aby předvedli, co se naučili a přesvědčili porotu, že si nějaké to ocenění zaslouží.

Konkurence byla veliká, výkony vyrovnané, takže rozhodovala každá zdánlivě bezvýznamná maličkost. I tak jsme se neztratili a naše děti získaly hned tři bronzová oceněníViktorie Čechová z 1. B, Adam Dufek z 5. C a Anna Surovková ze 7. C, a dokonce jedno zlaté, které vybojovala v nejsilnější konkurenci čtvrté kategorie Lenka Hasmandová z 8. B.

Pěkné výkony předvedli i ostatní naši žáci, některým uteklo umístění pouze o vlásek, ale věřím, že to příští rok odhodlaně zkusí znovu.

text a foto: M. Handlířová

Nejnovější příspěvky
Archivy