Vyhodnocení

Devátý ročník VVPP skončil. Děti už jsou doma a tak nezbývá, než zhodnotit celý týden. Děti hodnotily pobyt ve vlaku formou anonymních dotazníků. 

A jak děti známkovaly?

Ubytování – 1,65

Strava – 2,79

Program – 1,67

Volný čas – 2,18

Doprovod – 1,23

Co se líbilo? Choco story, laser game, muzeum smyslů, divadla, mumie

Co se nelíbilo? Židovské muzeum, pondělí, stání při prohlídkách, pracovní listy, bolest nohou, jídlo, málo času, zákaz návštěv na pokojích

Co chybělo? Více času na hotelu, víc volného času na náš program, nic

Co bys změnil? Méně muzeí, více odpočinku, hotel, víc volného času, asi nic

Další postřehy… bylo to super, super doprovod, více výletů všech tří tříd

A naše hodnocení?

Za devět let trvání expedice to byla skupina se spoustou nej. Určitě nejpočetnější. Na začátku jezdilo 25 dětí, letos jich bylo 48. Nejpromíchanější. Kdybychom je neznali, nepoznali bychom, ze které jsou třídy. Všichni společně, žádné “souboje” mezi třídami. Nejtišší na hotelu. Žádné bouchání dveřma, přebíhání po chodbách, návštěvy na pokojích. Nejlépe uklizené pokoje. Tak rychle jsme ještě neměli provedenou kontrolu. Všechno sbalené a uklizené. Nikoho jsme nemuseli vracet, na nikoho čekat. Nejlepší při přesunech. I když jich bylo tolik, netvořily se žádné mezery, nikoho jsme nemuseli popohánět. Nebylo třeba používat pojmy z naší příručky. Byli skvělí. Chybičky se taky našly, ale s tím se počítá.

Pokud jde o výsledky z dotazníku … ubytování ve 4*hotelu se snídaní formou bufetu. Od lupínek s mlékem, přes jogurty, salámy, sýry, vajíčka, párky, ovoce, zeleninu až po sladké pečivo. A teplé večeře složené z polévky a druhého jídla – od řízku až po knedlo vepřo zelo. Podle nás naprosto dostačují a chutné. (Kromě poslední večeře, která se moc nepovedla, což uznalo i vedení hotelu a vrátí nám peníze).

Ostatní body se opakují každý rok. Ale my nejezdíme do Prahy na nákupy nebo válení se na pokoji. Program je pestrý a každý se v něčem najde a něco musí přetrpět. Tak to prostě je.

Za hodnocení doprovodu děkujeme a jsme moc rádi, že se dětem s námi líbilo 🙂

 

Co se do článků nevešlo….

Kdo byl první pohřbený na Slavíně: Julius … Julius…. Julius Caesar!

Pane učiteli, tam byla vosková hlava toho císaře … Myslíš faraona?

 

Pane učiteli oni jsou tam.

Víš kdo byl Čurda?

Ne, ale oni jsou tam, už jste si je škrtnul?

 

Příliš mnoho voňavky na klučičím pokoji před odchodem do divadla dokonce spustilo požární poplach. Prý se to stává, takže hasiči naštěstí přijet nemuseli.

 

Ovšem zdaleka nejlepší byl kuchař č. 12, který si vezl zásobu popcornu. Po zjištění, že tam není mikrovlnka, zkoušel udělat popcorn v hrnci. Nejdřív v sáčku a když to nešlo, vysypal ho do hrnce a … samozřejmě spálit. Další hodinu čistil hrnec. 

Předchozí

Následující

Archivy