Vítězství nám chutná

Ve středu 23. května pořádala školní družina ZŠ Žižkova tradiční turnaj školních družin ve vybíjené. Naši sportovci se na toto klání již dlouho těšili, celý rok kluci i holky pilně trénovali, aby změřili síly s ostatními. Na turnaji se nakonec sešlo celkem 8 týmů a úderem 13 hodiny začal velký boj.

Ve středu 23. května pořádala školní družina ZŠ Žižkova tradiční turnaj školních družin ve vybíjené. Naši sportovci se na toto klání již dlouho těšili, celý rok kluci i holky pilně trénovali, aby změřili síly s ostatními. Na turnaji se nakonec sešlo celkem 8 týmů a úderem 13 hodiny začal velký boj. Našim borcům a borkyním se od začátku vedlo moc dobře a na jejich tvářích bylo moc vidět, jak hodně chtějí turnaj vyhrát. Prohráli jen jeden zápas, ale to už neovlivnilo výsledky a po čtyřech letech, kdy se vybíjené na naší škole pilně věnujeme, jsme dosáhli na nejvyšší příčku.
Máme z toho velkou radost a proto chceme s Pavlem vzkázat našim svěřencům – DÍKY, DÍKY DÍKY. A to nejen dětem, kteří reprezentovali naši družinu, ale všem, kteří se poctivě celý rok vybíjené věnovali.

Marcela a Pavel

Následující

Archivy