Závody malých atletů

Ve středu 20. června se sešli nejlepší sportovci 1. stupně naší školy na školním hřišti, aby si porovnali síly mezi sebou v atletickém trojboji pro závodníky 1. – 3. tříd a čtyřboji pro závodníky 4. – 5. tříd. Všichni jsme se na dnešní den nejen těšili, ale také…

Ve středu 20. června se sešli nejlepší sportovci 1. stupně naší školy na školním hřišti, aby si porovnali síly mezi sebou v atletickém trojboji pro závodníky 1. – 3. tříd a čtyřboji pro závodníky 4. – 5. tříd.

Všichni jsme se na dnešní den nejen těšili, ale také poctivě připravovali s tělocvikáři v hodinách tělesné výchovy. Počasí se konečně umoudřilo, hřiště nám po velkých deštích pořádně vyschlo a my mohli slavnostně zahájit závody. Sportovci zápolili z plných sil a my jsme byli rádi, že vše proběhlo tak jak má a celé dopoledne se obešlo bez úrazu.

Děkujeme žákům 9. A za pomoc při organizaci, byli úžasní a odvedli skvělou práci. Také děkujeme rozhodčím na stanovištích: p. uč. Martině Mrkvanové, Petře Havlíčkové a Hance Štechové.
A hlavně velká pochvala patří všem našim sportovcům!

Ti nejlepší obdrželi diplomy a krásné ceny.
Na prvních místech se umístili:
Sophinka, Viktorka, Julie, Beatrix, Klárka, František, Nikolas, Šimon, Tim a Renné.
Na druhých místech se umístili:
Johanka, Terezka, Marianka, Veronika, Terezka, Richard, Matouš, Simon, Tomáš a Bruno.
Na třetích místech se umístili:
Beatka, Valentýnka, Michaelka, Vendulka, Kristýnka, Matýsek, Filip, Filip, Sebastian a Milan.

Gratulujeme a těšíme se zase za rok na ATLETICE !

Organizace, text a foto : Iva Hoferková

 

 

 

 

 



 

 

Ve čtvrtek 18.1.2018 se konalo v prostorách velkého sálu SVČ Krnov Krajské kolo přeboru družstev žáků 6. – 9. tříd v šachu. Do tohoto turnaje postoupilo po vítězství v okresním kole družstvo A ve složení: Jan Šlachta, Petr Čech, Vít Anděl a Tomáš Novák. Divokou kartu se podařilo získat i našemu druhému týmu, který soutěžil ve složení: Patrik Zámarský, Alenka Šťastná, František Blažek a Jáchym Odstrčil.

Obě naše družstva

Archivy