Minivolejbal opět úspěšný

Jeden z organizačně nejtěžších, ale herně nejnapínavějších turnajů v minivolejbalu proběhl 13. 1. 2019 na hale ZŠ Krnov, Janáčkovo náměstí 17. Zúčastnilo se jej „pouhých“ 74 dětí, ale rozdělit je do vyrovnaných skupin bylo extrémně těžké. Děti nás odměnily nejen nádhernými výkony na hřišti, ale i vzájemnou pomocí se zapisováním výsledků.

Jeden z organizačně nejtěžších, ale herně nejnapínavějších turnajů v minivolejbalu proběhl 13. 1. 2019 na hale ZŠ Krnov, Janáčkovo náměstí 17. Zúčastnilo se jej „pouhých“ 74 dětí, ale rozdělit je do vyrovnaných skupin bylo extrémně těžké.Povedlo se to především díky zkušenostem z minulých turnajů a spolupráci organizátorů. Děkuji jim za to z celého srdce. Děti nás odměnily nejen nádhernými výkony na hřišti, ale i vzájemnou pomocí se zapisováním výsledků.
Naši hráči bojují nejen o výhry na turnajích, ale i o celkové vítězství za celý rok a možnost přidat své jméno na pohár Zlaté Orlice. V současné chvíli je situace v kategorii začátečníků poměrně jasná, zato v kategorii pokročilých napjatá, protože první místa jsou poměrně jasná, zato o stříbro se dělí bodově hned 5 hráček. Další turnaje tedy budou pro účastníky hodně zajímavé.
Pro hráče naší školy se blíží jeden z těch hlavních turnajů v sezóně. 27. 1. 2019 se naše týmy „A“ a „B“ utkají s protivníky ve Vrbně pod Pradědem, naše „C“ a „D“ si zahraje v Bruntále. Pevně věřím, že se hráči nenechají zahanbit a nastoupí opět v plném počtu.
Veškeré informace o našich volejbalových aktivitách najdete na stránkách www.voslezskaorlice.cz, případně se můžete obrátit na vedení oddílu ([email protected], 776463261).

Archivy