Zájem o volejbal stále roste

Oddíl VO Slezská Orlice se rozrůstá do rozměrů, které nikdo nečekal. Potvrdila to neděle 27. 1. 2019, kdy jsme byli nuceni postavit 6 funkčních týmů a vyslat je na 4 různá místa. Nešťastný souběh soutěží způsobil, že tým juniorek musel odjet do Frýdku Místku a do Frenštátu, zatímco školní reprezentace/žačky hrály ve Vrbně pod Pradědem a v Krnově.

Oddíl VO Slezská Orlice se rozrůstá do rozměrů, které nikdo nečekal. Potvrdila to neděle 27. 1. 2019, kdy jsme byli nuceni postavit 6 funkčních týmů a vyslat je na 4 různá místa. Nešťastný souběh soutěží způsobil, že tým juniorek musel odjet do Frýdku Místku a do Frenštátu, zatímco školní reprezentace/žačky hrály ve Vrbně pod Pradědem a v Krnově. Jsme hrdi, že se to podařilo, a celkem 46 dětí v jeden den odehrálo bez potíží či porušení pravidel vše, co bylo požadováno. Rovněž počet trenérů byl dostačující pro všechny situace. Navíc doma organizovaný turnaj podpořili členové sekce minivolejbalu, kteří přišli pomoci se zápisem. Celé naše snažení podporuje Město Krnov.
Jediné, co se ten víkend nepovedlo utrhnout, bylo nějaké vítězství, ale to nevadí. Naše „A“ juniorek splnilo závazek a dostalo se do finálové skupiny, kde bojuje o každý bodík. Žačky si zase vylepšily chuť do hry o týden dříve, když v tělocvičně Gymnázia v neděli 20. 1. obhájily stávající skupinu výhrou na TJ Krnov a Karvinou.
Další turnaje a zápasy můžete sledovat na našich stránkách www.voslezskaorlice.cz

Předchozí

Archivy