Pražský zpravodaj 5

Dnes jsme vyměnili ruch velkoměsta za příjemný poklid v botanické zahradě a palmovém skleníku, kam jsme se hned ráno vypravili. Slibované sluníčko si dalo načas, tak jsme se proplétali mezi kapkami deště a obdivovali japonskou zahradu.

Dnes jsme vyměnili ruch velkoměsta za příjemný poklid v botanické zahradě a palmovém skleníku, kam jsme se hned ráno vypravili. Slibované sluníčko si dalo načas, tak jsme se proplétali mezi kapkami deště a obdivovali japonskou zahradu. Našli jsme sakuru, kterou zde vysadil v roce 2009 Václav Havel, dále pak borovici, kterou vysadila v roce 2012 Madeleine Albrightová a nechyběla ani švestka, která byla zasazena roku 2011 rukou samotného Járy Cimrmana.
 
V palmovém skleníku nás nejvíce zaujali tropičtí motýli, kteří nám poletovali nad hlavami a sedali si na různá místa našeho těla, Ariel by o tom mohl vyprávět. Když jsme se těmito překrásnými tvory dostatečně pokochali, přesunuli jsme se k Trójskému zámku. V bludišti jsme nezabloudili, trochu jsme pózovali na fotografiích a pak hurá rozchod v ZOO. Zvířata se sice před námi kapánek schovávala, ale i tak jsme toho viděli víc než dost. 
 
Večerní program posledního dne byl nadmíru lákavý, navštívili jsme Divadlo Na Rejdišti, představení se jmenovalo Letem muzikálovým světem. Studentky konzervatoře vystoupily s melodiemi z nejslavnějších světových muzikálů. A na závěr se s námi vyfotily. Paráda! A tady končí naše pražské dobrodružství, představte si, že jsme ušli  za 5 dní 138 500 kroků.
 
Milé maminky, dnes máme dvě potěšující zprávy – určitě zhlédněte náš krátký dokument, japonská zahrada je pastva pro oči, fotili jsme to speciálně pro vás. No a ta druhá radost, zítra vám předáme vaše zlatíčka, plná dojmů a zážitků, snad se i něco dozvěděli a užili si to s námi stejně jako my s nimi. Každopádně se na vás těší a někteří nakoupili i spoustu dárků. Děkujeme za podporu a zájem o náš Pražský zpravodaj.

Videozpravodaj
 

Předchozí

Následující

Archivy