Pražský zpravodaj 2

A je tady další Pražský zpravodaj. Ti z vás, kteří nesledují pouze naše putování Prahou, ale i počasí, jistě ví, že dneska nám pršelo a ne málo. Nicméně nás to neodradilo a pláštěnky nám velice slušely. Po včerejším výstupu na Petřínskou rozhlednu byly Staré zámecké schody hračkou, i když se mnozí teprve probouzeli. Někteří se probudili až v momentě, kdy hradní stráž kontrolovala obsah baťohů a museli ukázat své milované mobily.

A je tady další Pražský zpravodaj. Ti z vás, kteří nesledují pouze naše putování Prahou, ale i počasí, jistě ví, že dneska nám pršelo a ne málo. Nicméně nás to neodradilo a pláštěnky nám velice slušely. Po včerejším výstupu na Petřínskou rozhlednu byly Staré zámecké schody hračkou, i když se mnozí teprve probouzeli. Někteří se probudili až v momentě, kdy hradní stráž kontrolovala obsah baťohů a museli ukázat své milované mobily. Dobyli jsme Pražský hrad, přičemž jsme ztratili pana asistenta, který měl u sebe všechny lístky a peníze a taky vybitý mobil, ale vypadali jsme tak důvěryhodně, že nás nakonec všude pustili. Zatímco my jsme viděli Chrám sv. Víta, Baziliku sv. Jiří i Vladislavský sál, pan asistent se pohyboval na trase mezi Zlatou uličkou a hlavní bránou. Když nás našel, určitě měl radost, i když to moc nedával najevo. Poté jsme se prodrali mezi deštníky na Karlův most a pokračovali Královskou cestou za neutuchajícího deště na Staroměstské náměstí. Byli jsme mokří, ale bylo nám fajn. Trochu jsme se zotavili v Paládiu, kde se děti cítily jako kapři ve vodě.
Po večeři jsme se vydali do Národního divadla na Pýchu a předsudek, ale protože pan učitel měl dnes narozeniny a moc si přál vidět v Národním divadle Erbenovu Kytici, změnili na poslední chvíli repertoár. Když se chce, všechno jde 🙂
Tak se mějte hezky a zítra opět nashledanou.
Zpráva pro všechny maminky – včera byl řízek a bramborová kaše, dnes vepřo knedlo zelo, když děti jedí, hlad nemají. Když si dají pláštěnku, tak nezmoknou. A když brzy usnou, tak nejsou unavení.

videozpravodaj

Předchozí

Následující

Archivy